Watch/Shiko RTSH 24

Radio Televizioni Shqiptaris është transmetuesi publik i Shqipërisë, i themeluar në vitin 1938 në Tiranë. RTSH drejton dy stacione televizive analoge RTSH 1 dhe RTSH 2 (më parë i njohur si TVSH dhe TVSH 2, në këmbë për Televizioni Shqiptar) Shkon 2 multiplexerë ​​DVB-T2, një shtetas me kanalet RTSH dhe një të dytë për kanalet lokale. Ekzistojnë 12 kanale televizive në multiplexerin e parë dhe 5 kanale radio. RTSH gjithashtu drejton një Satellite Multiplexer me 6 kanale, RTSH 1 është kanali kryesor i përgjithshëm. RTSH 2 është komunitete e përkushtuar, përfshirë pakicat kulturore dhe etnike, duke transmetuar edicione të lajmeve në greqisht, malazezë dhe arumune. RTSH 3, i njohur më parë si RTSH Sat, u dedikohet shqiptarëve që jetojnë jashtë. Përveç kësaj, katër stacione radiotelevizive rajonale i shërbejnë zonave lokale në Gjirokastër, Korçë, Kukës dhe Shkodër. RTSH-ja ka gjithashtu kanale të dedikuara për lajme (RTSH-24), sporte, muzikë, fëmijë etj. Shërbimi radio ndërkombëtar transmeton programe radio në gjuhën shqipe dhe shtatë gjuhë të tjera nëpërmjet radios në internet, radio në satelit dhe në OTT me një aplikacion për të dy iOS dhe Android. Shërbimet televizive ndërkombëtare përmes satelitit RTSH 3 (ish TVSH Sat) u nisën në vitin 1993 dhe synojnë komunitetet shqipfolëse në Kosovë, Serbia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Greqia Veriore, plus diaspora shqiptare në pjesën tjetër të Evropës. Që nga viti 1999, RTSH ka qenë anëtar i Bashkimit Evropian të Transmetimeve.


Related Content: RTSH Kuvend, RTSH Femije, RTSH Muzikë
Loading...

About Us

KosovaTV

is a website where you can watch Albanian TV online.

You can watch the most popular channels here like: Klan Kosova, TV Klan, KTV and many more.

We made this website with intent that people could come visit this site and watch albanian channels without having to pay anything.

We would appreciate it if you would share this website to friends and family so we can grow this website and improve it alot more.Contact Us

If a stream is offline/not working or you would like us to add new channels email us.

Email:[email protected]

Facebook:

Albanian TV Channels

Albanian TV Live Online

Welcome to the site where you can watch Shqip TV live.

It has Shqip TV channels like KLAN Kosova, TOP Channel, TV Klan, Vizion Plus and many more.


KosovaTV is the best website for shqip tv, all the channels are free to watch and easy to use!


We just added the popular channels Alsat M and KTV and many more for you to enjoy watching. Shqip TV is the main topic this whole website is about Shqip Tv is translated to english Albanian TV it is TV that is available in Kosovo and Albania

KosovaTV has different categories of Albanian TV channels for example: Sport, News, and Music.

The most popular channels in general are RTV Klan, Top Channel, Klan Kosova, RTV 21, Alsat M and KTV ,but there are more categories such as
music wich RTSH Muzikë and Opoja stand out, Sport is RTSH Sport. Albania and Kosovo have alot of different channels with categories and you can watch
the most of those channels here on KosovaTV!

KosovaTV provides you to embed these channels and put them on your own website!

All 35+ channels are ad-free and harm-free. Sometimes the channels will be offline and/or say that there is an error we will fix these problems and try to keep the website up-to-date.

This website is mostly made for the foreigners who do not have a way to watch Albanian TV on their own, thats why we are trying to reach as many people so that everyone can watch Albanian TV/Shqip TV without having to pay a dollar!

The streams may not completely be in sync with the original but the gap is not to big between eachother. The most popular channels are RTK, KLAN Kosova, Tv Klan, Top Channel and RTV 21 these are premium channels and can sometimes go offline, we are very sorry for the inconvenience but remember that these channels are almost exclusive to this site and can't be watched anywhere else.

To get these streams we must put alot of time and effort in this website we try to keep everything updated so if you have a little spare time
share this website with friends and family to grow our business and keep our work flow going.

Albanian IPTV Free Online

KosovaTV is similar to what they call IPTV, Internet Protocol television (IPTV) is the delivery of television content over Internet Protocol (IP) networks. This is in contrast to delivery through traditional terrestrial, satellite, and cable television formats. Unlike downloaded media, IPTV offers the ability to stream the source media continuously. As a result, a client media player can begin playing the content (such as a TV channel) almost immediately. This is known as streaming media.


Contact


If any of the Shqip TV channels do not work or there are any signs of bugs/glitches contact us.


E-mail: [email protected]


Facebook: Facebook